Formatge semi
Formatge semi

Formatge semi

15,00€

Formatge elaborat amb llet pasteuritzada de vaca, a partir d’una coagulació enzimàtica i una maduració mínima de 30 dies


Referència RS005
producció natural, semi
llet Vaca
maduració pasta dura madurat
Elaboració

Formatge elaborat amb llet pasteuritzada de vaca, a partir d’una coagulació enzimàtica, pasta premsada i una maduració mínima de 30 dies.  

 

Medalla d’or, plata, menció especial de diversos anys en el concurs de formatge artesà del Pirineu ala Seud’Urgell (Pirineu català, francès, aragonès i basc).

Degustació

El seu gust es suau i agradable,  ideal per menjar tan sol com acompanyat i molt apreciat a la cuina per la seva capacitat de fondre.

Presentació

Crosta de florit natural, que pot variar segons l’època de l’any, de color grisós, encerat per sobre. El format és de 1kg –1,1 kg

Productes relacionats

#
+
En stock
7,50€
#
+
En stock
#
+
En stock
#
+
En stock