Formatge de cabra 1,2 KG

Formatge de cabra 1,2 KG

25.50€

Formatge tipus Garrotxa elaborat amb llet pasteuritzada de cabra, de coagulació enzimàtica i de pasta suau i mantegosa


Referència RS008
producció natural, sencer
llet Cabra
maduració pasta dura madurat
Elaboració

Formatge tipus Garrotxa elaborat amb llet pasteuritzada de cabra, de coagulació mixta i de pasta suau i mantegosa, poc salat i amb una acidesa lleugera.

Medalla de plata al concurs de formatges del Pirineu ala Seu d´Urgell.

Degustació

Gust suau i làctic amb aromes de llet de cabra i amb regust a xampinyó cru i a fruits secs, que varia segons el temps de curació. Es consumeix a partir de les 3 setmanes.

Presentació

La pell és florida d’un color blau-gris, amb cantons arrodonits. El format és de 1.000 gr

Productes relacionats

#
+
En stock
#
+
En stock
14.00€
#
+
En stock