Formatges de vaca


#
+
En stock

Formatge elaborat amb llet pasteuritzada de vaca i euga, a partir d’una coagulació enzimàtica, pasta premsada i una maduració mínima de 30 dies.

uni.
#
+
En stock

Formatge elaborat amb llet pasteuritzada de vaca, a partir d’una coagulació enzimàtica i una maduració mínima de 15 dies. Pes aproximat 400-500gr

#
+
En stock

Formatge elaborat amb llet pasteuritzada de vaca, a partir d´una coagulació enzimàtica, pasta premsada i una maduració mínima de 15 dies

#
+
En stock

Formatge elaborat amb llet pasteuritzada de vaca, a partir d’una coagulació enzimàtica, pasta premsada i una maduració d’una setmana a 15 dies. Pes aprox. 450gr

#
+
En stock

Formatge elaborat amb llet pasteuritzada de vaca, a partir d’una coagulació enzimàtica, pasta premsada i una maduració mínima de 30 dies. Pes aproximat 400-500 gr., depenent del temps de maduració

#
+
En stock

Formatge elaborat amb llet pasteuritzada de vaca, a partir d’una coagulació enzimàtica i una maduració mínima de 30 dies

#
+
En stock

Formatge elaborat amb llet pasteuritzada de vaca, a partir d’una coagulació enzimàtica i una maduració mínima de 30 dies