Formatge semi 3kg

Formatge semi 3kg

45,00€

Formatge elaborat amb llet pasteuritzada de vaca, a partir d’una coagulació enzimàtica i una maduració mínima de 30 dies


Referència RS007
producció natural, semi
llet Vaca
maduració pasta dura madurat
Elaboració

Formatge elaborat amb llet pasteuritzada de vaca, a partir d’una coagulació enzimàtica, pasta premsada i una maduració mínima de 30 dies. 

 

Medalla d’or, plata, menció especial de diversos anys en el concurs de formatge artesà del Pirineu ala Seud’Urgell (Pirineu català, francès, aragonès i basc).

Degustació

El seu gust es suau i agradable,  ideal per menjar tan sol com acompanyat i molt apreciat a la cuina per la seva capacitat de fondre.

Presentació

Crosta de florit natural, que pot variar segons l’època de l’any, de color grisós, encerat per sobre.  El format és de 3 kg-3,2 kg

Productes relacionats

#
+
En stock
#
+
En stock
#
+
En stock
#
+
En stock
15,00€