Formatge ovella

Formatge ovella

12.00€

Formatge elaborat amb llet pasteuritzada d’ovella, de quallada enzimàtica molt compacte i amb poca humitat


Referència RS010
producció natural, sencer
llet Ovella
maduració pasta dura madurat
Elaboració

Formatge elaborat amb llet pasteuritzada d’ovella, de quallada enzimàtica molt compacte i amb poca humitat. Pasta premsada, la pell pot variar de color segons l’estació de l’any: passa des d’un groc fins a un gris.

Premi al millor formatge d’ovella a Ribes de Freser.

Degustació

El gust varia molt segons el temps de maduració. Un formatge de 30 dies de curació té un gust molt suau, dolç, fi, ... i a partir de 60-90 dies agafa cos.

Presentació

El format és de 400-500 gr., depenent del temps de maduració

Productes relacionats

#
+
En stock
#
+
En stock
Esgotat
#
+
En stock
#
+
En stock
Esgotat